Posle priča o razvodu, ŠAKIRU IZDALO ZDRAVLJE!

Autor: J. V.

Zabava

14.11.2017

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski poznata pevačica Šakira poslednjih nekoliko nedelja bori se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Nakon otkazanog nastupa u Kelnu, mislila je da će joj biti bolje, međutim nije, te je morala da otkaže i nekoliko narednih nastupa.

 

 

A post shared by Shakira (@shakira) on Oct 5, 2017 at 10:57am PDT

 

Šakira se izvinila svojim fanovima zbog otkazanog koncerta u nemačkom gradu koji je trebalo da bude održan 8. novembra.

- Tokom proba koje sam imala poslednjih dana, oštetila sam glasne žice. Doktor mi je naredio da mirujem kako ne bih napravila još veću štetu na svom glavnom alatu za rad. Koliko god me to bolelo, znam da treba da slušam lekare - napisala je pre nekoliko dana Šakira, čije se zdravstveno stanje iskomplikovano.

 

A post shared by Shakira (@shakira) on Sep 16, 2017 at 8:45am PDT

 

"Eldorado" svetska turneja poznate plavuše trebalo je da se nastavi u Parizu, ali su i ti nastupi pomereni, kao i oni u Antverpenu i Amsterdamu.

- Mnogo sam nervozna i daću 100 odsto od sebe kako bih se vratila na scenu. Hvala vam za svu podršku iz dubine moga srca - istakla je Šakira.

Pevačica se pre nekoliko nedelje susrela sa još jednim problemom, kada se pisalo da se ona i njen suprug fudbaler Đerar Pike razvode, međutim, kasnije se ispostavilo da ove priče nisu bile istinite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading