ALBANSKA LAŽOVČINA: Ritu Oru provalio svet, prozivaju je jer je OVO pričala o svojoj porodici i Kosovu!

Autor:

Zabava

07.01.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozato je da albanske javne ličnosti bez srama širom sveta zagovaraju da se prihvati nezavisnost Kosova, sve u cilju radi formiranja "velike Albanije". Jedne od njih su Dua Lipa, Rita Ora, Bibi Reksa, a svetski mediji su sada shvatili da oni varaju narod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rita Ora

Naime, na internetu je svanuo klip o lažima pevačice Rite Ore, koja je u intervjuima lagala razlog zbog kojeg se doselila iz Albaije u Veliku Britaniju.

Rita je imala jednu godinu kada se njena porodica preselila u London 1991. godine, ali ona u svojim medijima ističe da se doselila sa Kosova 1999. zbog nereda na Kosovu tokom NATO agresije.

To je naravno laž, jer se Rita Ora doselila osam godina pre rata na Kosovu i nije izbeglica kako se predstavlaj u medijima, zbog čega su je i prozvali.

- Ne, Rita. Ti, lažeš! Porodica ti se doselila u London 1991. a tada si imala samo jednu godinu, a kao što se videti na Vikipediji rat na kosovu je izbio 1999. godina. Tako da, Rita, tvoja porodica nije izbegla sa Kosova - glasio je komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading