Komičari iz Srbije i regiona svakog meseca u "Lisabonu"

Autor:

Zabava

13.11.2019

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Mitrović, Neša Bridžis, Srđan Olman, Srđan Jovanović, Filip Ugrenović, Dušan Varničić, samo su neki od popularnih domaćih stand up komičara koji svakog meseca svojim humorom ulepšavaju živote Beograđana u klubu kultne Kombank Dvorane (nekadašnje Dvorane Doma sindikata ). Svojim iskrenim životnim ispovestima u kojima se pronalazi svako od nas, obojenim kroz humorističke, ali i ironične sentence, sa publikom se sjedinjuju u jedno, praveći doslovce neverovatan SHOW.

Foto: Promo foto

Posebnu dimenziju humora, na scenu Jazz kantine Lisabon donose i gosti iz regiona, koji su posebnu pažnju ovdašnje publike dobili nakon velikog Regionalnog stand up show-a održanog u oktobru u Velikoj sali Kombank Dvorane. To su Marko Puljiz iz Bosne i Hercegovine, Andrija Dabanović iz Crne Gore.

Momci koji su zaduženi za osmeh na Vašem licu, dobro raspoloženje i pozitivne vibracije, potrudiće se da iz kultnog beogradskog kluba odete nasmejani i sa željom da se na isto mesto vratite i to uskoro! Pre nego pohrlite po karte za sjajan show koji su tako spontano, a sa druge strane brižljivo pripremili za Vas, pročitajte REDOSLED NASTUPA i dođite da kako biste shvatili I KO SU ZAPRAVO ONI i na sceni, ali i kada se svetla pozornice ugase!

MARKO PULJIZ I ANDRIJA DABANOVIĆ PETAK

Petak, 15. novembar 20h

SRĐAN JOVANOVIĆ I FILIP UGRENOVIĆ

Sreda, 20. novembar 20h

Foto: Promo foto

POGLEDAJTE I OSTALE NASTUPE

NEŠA BRIDŽIS

Nedelja 8. decembar

DUŠAN VARNIČIĆ I SRĐAN OLMAN

Nedelja 15. decembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading