MILI NAPAO NOVINARKU, nisu mogli da ga urazume!

Autor:

Zabava

26.08.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras počinje sedma sezona rijalitija "Parvoi", a dok nove rijaliti zvezde ne kroče u vevelepnu vilu, emituje se emisija "Upoznajte Parove" u koj su gosti Milutin Radosavljević Mili, Miki Mećava i novinari.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Milutin Radosavljević Mili

Mili je izbrusio svoj rijaliti zanat kroz 3 sezone ovog programa, a izgleda da je ponašanje koje je tamo legitimno i koje mu se tolerisalo poneo i kući.

Naime, u toku emisije Milutinu je novinarka skrenula pažnju na veoma lep način da mu fanovi zameraju hvalisanje skupim stvarima i novcem uopšte, što je u njemu izazvalo toliki bes da je devojku počeo strahovito da vređa. I pored svih njenih pokušaja da ga urazumi, rijaliti igrač je nastavio po svome i uopšte nije hteo nikoga da sasluša.

Ipak, iako je izgovorio veliki broj ružnih reči, mnogi su njegovo ponašanja protumačili kao znak da mu se atraktivna novinarka dopada. Međutim, ono što bi trebao Mili trebao da zna jeste da ni u vrtiću nije prihvatljiv obrazac ponašanja "ko se bije taj se voli".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading