VATRENA BOSANKA sa muškom energijom!

Autor:

Zabava

23.01.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić Ilić je mlada bosanskohercegovačka pevačica. Javnost ju je upoznala kao učesnicu šou-programa "Mojih 5 minuta", koji se emitovao na OBN televiziji. Njoj je to bila odskočna daska da postane poznata široj javnosti, pa je ubrzo snimila dva singla.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Irma Serjanić

Najnoviju pesmu i spot je objavila za izdavačku kuću "Grand". Irma je, nakon što je pristupila ovoj produkciji, počela da nastupa sve više, pa je postala jedna od traženijih mladih pevačica iz Bosne.

Krajem prošle godine ušla je u rijaliti "Parovi", gde je ušla sa svojom tužnom pričom. Naime, Irma je ispričala kako joj je bivši dečko lomio nos, vilicu i vezivao za radijator.

Irma nema dlake na jeziku i zbog toga često upada u konflikt sa ostalim učesnicima "Parova"

Takođe, Irma nije imala problem da kaže kako na estradi vlada prostitucija i rasulo, te da ona ne želi da ide tim putem, pa je zato ušla u rijaliti, kako bi se predstavila ovdašnjoj publici i javnosti. Irma nema dlake na jeziku i zbog toga često upada u konflikt sa ostalim učesnicima "Parova". Za sebe kaže da je najbolja riba sa muškom energijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading