Orgije se dešavaju na jahtama

Autor:

Zabava

06.10.2017

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Nina Prlja javnosti je postala poznata po priči da je švercovala drogu iz Dubaija, a mlada rijaliti-igračica je prvi put otkrila svoj put od života u luksuzu i izobilju, pa sve do zatvora. Naime, Nina je u Dubai otišla sa dečkom, te živela na njegov račun.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
O iskustvima na jahtama

- Uživala sam! Odem na plažu, pa u šoping, pa izađem malo. Živela sam od svog momka. Mislila sam da radi u jednoj firmi, kasnije sam saznala čime se bavio i da je imao veze s drogom, mogao je da kupi sve. Mogla sam da nađem šeika, ali nisam htela da varam momka jer smo imali planove za budućnost, a sada mi je krivo što ga nisam varala - kaže ona.

Prlja: Uživala sam u Dubaiju, trošila sam pare svog dečka

Prlja je otkrila i da ne bi mogla da bude sa muškarcem koji nema novca, te otkrila da je u Dubaiju bila čest posetilac žurki na jahtama, na koje ne može svako da uđe.

- Imala sam propusnice od prijatelja. Moj momak je poznavao sve bitne ljude koji su radili tamo po hotelima. I te žurke su najnormalnije, kao u Beogradu. Orgije se dešavaju na skupu gde su posebni ljudi, na privatnim jahtama. Devojke tamo rade kao hostese, menadžeri i medicinski radnici, nijednu prostitutku nisam upoznala.

A. I.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading