Požgaj dobio pare da smuva Milijanu: Evo i koliko!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zabava

06.04.2019

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Parovi" Aleksandar Požgaj dobio je tajni zadatak od produkcije da smuva Milijanu Bogdanović, saznaje "Alo".

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aleksandar Požgaj

Bivšem političaru ponuđeno je 3.000 evra da se umeša u vezu kontroverznog para i pokuša da zavede Milijanu. 

- Čim su Milijana i Milojko ušli u rijaliti "Parovi", Požgaj ih je odmah osudio zbog velike razlike u godinama. Otvoreno im je rekao da je njihova veza neprimerena, te je savetovao Milijani da ostavi Milojka i pronađe dečka svojih godina. Od samog početka se postavio kao njen savetnik i podrška, a Milijani je otvoreno rekao da gaji simpatije prema njoj. Ni ona nije bila imuna na šarm bivšeg političara, te su vrlo brzo pronašli zajednički jezik i postali dobri prijatelji - počeo je priču izvor blizak produkciji "Parova" i dodao da se to Milojku nimalo nije dopalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana Bogdanović i Milojko Božić

- Baš zbog toga, produkcija "Parova" došla je na ideju da unese razdor u vezu kontroverznog para, a Požgaj je dobio zadatak da Milojka napravi ljubomornim. Produkcija mu je ponudila i dodatnih 3.000 evra da smuva Milijanu, a on je to oberučke prihvatio - kaže izvor i objašnjava:

- Čim mu se ukazala prilika, Požgaj je krenuo u akciju. Na poslednjoj žurki je čak prišao Milijani, zagrlio je i poljubio, a to je Milojko sve gledao sa strane. Nije mu bilo svejedno kada je video da drugi muškarac ljubi njegovu devojku, a Požgaj je to primetio i samo nastavio. Takođe, za stolom je rekao da mu se Milijana veoma dopada i da bi je poljubio u usta da nije oženjen. Milijani je otvoreno poručio da u njegovom krevetu uvek ima mesta za nju, a tada je Milojko pozeleneo od ljubomore - kaže izvor. Kako otkriva, Milijana za sada odoleva Požgajevom šarmu, ali joj i te kako prija njegovo udvaranje. aleksandar Pozgaj.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milijana Bogdanović i Milojko Božić

- Milijana je znala da će njena veza sa 53 godine starijim muškarcem podeliti Srbiju, a čim je ušla u "Parove", shvatila da će tek biti u centru pažnje ako u priču uvede još jednog muškarca. Nije ona nimalo naivna i shvata da joj se Požgaj udvara samo da bi nervirao Milojka. Za sada joj je to veoma simpatično i rešila je i da ona igra igru. Ali ko zna šta će se desiti kada bude saznala da je sve to bio samo tajni zadatak - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading