Verenici priznali da bi imali grupnjak u rijalitiju: Probaćemo trojku pred kamerama!

Autor: A. Martinović - T. Cvejanović

Zabava

27.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno najpoznatiji verenici otkrili su nam da bi pristali na trojku, ali samo pod uslovom da stari Milojko ukrsti snage sa još jednim muškarcem.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milojko i Milijana...

Milijana Bogosavljević (21) i Milojko Božić (74) sinoć su ušli u najpoznatiju zemunsku vilu i otkrili da se neće ustručavati da imaju seks u rijalitiju te da im kamere ne smetaju! U to smo se i sami uverili s obzirom na to da ni ispred naših kamera Milojko nije mogao da se suzdrži, a da ne pipka svoju buduću suprugu.

- Najviše me pali njeno dupe, obožavam da je lupkam i pipkam za zadnjicu - rekao je Milojko i demonstrirao dodirujući Milijaninu guzu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milijana i Milojko, srećni i zaljubljeni...

Kako su se proteklih dana mnogi pripadnici jačeg pola zainteresovali za Milijanu uprkos tome što ona već deli postelju sa verenikom, ne sumnjamo da će naći kandidata koji će im ostvariti prljave fantazije.

- Trojka dolazi u obzir jedino sa muškarcem, sa ženom ni po koju cenu, pa ne znam koliko da nam plate - složni su verenici, a Milijana dodaje:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milijana i Milojko, žele trojku...

- Mnogo sam ljubomorna na svaku ženu koja priča sa njim, a kamoli da imamo svi zajedno odnos.

Neosporno je da se od njih može očekivati seks pred kamerama, pa nas je zanimalo da li ćemo morati da se pomučimo kako bismo ih videli u akciji.

Milojko: Najviše me pali njena guza i da je lupkam po njoj

- Nismo razmišljali o lokaciji sad na početku, dok se ne opustimo. Verujem da će to biti tuš-kabina jer nam je rečeno da je tu štek. Moguće da ćemo da unesemo neku stolicu kako bi bilo lepše i zanimljivije - kaže Milijana i dodaje da joj to nije omiljena poza, ali da moraju da se snalaze kako znaju.

Sudeći po razlici u godinama, moglo bi se reći da nju privlače muškarci koji su, po svoj prilici, zreliji, ali i oslonac, zaštita i neko ko je vuče kroz život, pa joj je fetiš da je muškarac i u krevetu dominantan i predvodnik.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milojko i Milijana...

- Nije mi bitno koja je poza ukoliko je on domino. Tad jedino mogu da uživam, ne volim da ja tu izigravam neko muško. Samo nek je on inicijator, dominantan i da me udara po guzi i ja sam srećna - skromno će buduća gospođa Božić.

Podsetimo, prvobitan dogovor po ulasku u sam rijaliti je njihov nedeljni honorar od 1.200 evra, ali, kako saznajemo, postoji mogućnost i da se lova poveća, baš zbog njihove trenutno velike popularnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading