VUK KOSTIĆ: Izrešetao sam splav, ostala samo iverica

Autor:

Zabava

13.08.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba narko-kartela u trećoj sezoni serije "Ubice mog oca" preplitaće se sa potragom inspektora Jakovljevića (Vuk Kostić) za ljudima koji su mu ubili tatu pre mnogo godina. Neće mu ni ljubavni život biti ništa manje rastrzan između lepih tužiteljke i forenzičarke.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar u ovoj sezoni saznaje ko mu je ubio oca

- Situacija ostaje stabilna. To su bile prazne priče o venčanju, a da li će postati tata, to već ne mogu da vam pričam. Aleksandar u ovoj sezoni saznaje ko mu je ubio oca, ali to ne znači i da će gledaoci saznati - ostaje tajanstven Vuk Kostić koji ipak priznaje da je uživao snimajući scene borbi, uviđaja, jurnjave i pucačine.

- Sad se sve vrti oko droge, splavova, obračuna tog sveta. Čak su i meni dali da malo pucam, a jedan splav smo demolirali pucajući, ostala je samo iverica - sa neskrivenim uživanjem priča Kostić.

Snimanje je završeno, a tim povodom glumci i ekipa serije okupili su se na jednom dorćolskom splavu kako bi obeležili još jednu uspešnu sezonu. Prve epizode očekuju se u najesen na Top kanalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading