ONI ĆE VEČERAS VODITI BEOVIZIJU!

Autor:

Zabava

20.02.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor za pesmu koja će Srbiju predstavljati na "Evrosongu 2018" u Lisabonu, čuvena "Beovizija" održaće se večeras od 21 čas na RTS-u, posle devet godina. Na ovaj izbor prijavilo se čak 75 učesnika, a šansu da se bore večeras dobilo je samo njih 17. Četverac koji će voditi manifestaciju su dobro poznata lica javnog servisa.

Voditeljka Kristina Radenković, Dragana Kosjerina, popuarni Aca Informacija, odnosno Aleksandar Stojanović i Branko Veselinović vodiće program na večerašnjoj "Beoviziji", a oni su se ovim i pohvalili na svojim profilima na društvenoj mreži instagram.

Među učesnicima je mnogo poznatih imena, ali i nova mlada lica muzičke scene. Sanja Ilić i Balkanika, Rambo Amadeus i Beti Đorđević, Maja Nikolić, Sevdah bejbi, Saška Janković, Dušan Svilar, Biber i DJ Niko Bravo, Ivan Kurtić, Boris Režak, Danijel Pavlović, Lord, Lana i Aldo, Koktel Balkan, Bass, Igor Lazarević, Osmi vazduh i Srđan Marjanović- neko od njih biće predstavnik Srbije na 63. Evroviziji.

RepublikaFoto: Promo foto
Maja Nikolić

Publika i petočlani žiri će raspodeliti glasove po principu 50:50, a u revijalnom delu će nastupiti bivši predstavnici Srbije na Evrosongu - Jelena Tomašević, Marko Kon, Moje 3, Milan Stanković, Sanja Vučić, Bojana Stamenov i Tijana Bogićević, kao i gosti iz regiona - grupa "Regina", Sergej Ćetković, Knez i Žak Houdek.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading