NASTAVAK HIT SERIJE "UBICE MOG OCA": VUK KOSTIĆ NA NIŠANU KRIMINALACA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon višemesečne pauze i velikog nestrpljenja, ljubitelji prve domaće krimi-serije "Ubice mog oca" sinoć su mogli da pogledaju prvu epizodu druge sezone. Kao što je reditelj Predrag Gaga Antonijević i najavio, nema mesta predahu, već su od prve scene otvorene nove intrige i pitanja koja muče glavne junake.

RepublikaFoto: Promo foto
Dok inspektor traga za počiniocima, Jelena se budi iz kome i saopštava mu da su joj "izvadili nešto dole". Marjanovića nema, a psihotična Natalija nije ubila dete

POZITIVNI NEGATIVAC

Poslednja epizoda ostavila je veliki rebus pucnjavom u kafiću budući da nije jasno ko je zapravo bio meta. Jedna od teorija je da je na nišanu bila pevačica Biba, koju igra Milena Vasić.

- Moj lik je samo uveden u prvoj sezoni, a sada će se razvijati i biće veoma uzbudljivo. Biba je žena puna misterija koje će se tek razotkriti. Ja je nazivam pozitivnim negativcem - tajnovita je glumica.

Inspektora Aleksandra, čiji je karakter i sudbinu verno dočarao Vuk Kostić, ova pucnjava je potpuno skrhala jer krivi sebe za sudbinu svoje drage forenzičarke Jelene, koja je tom prilikom upucana. Dok mladi Jakovljević traga za počiniocima, Jelena se budi iz kome i saopštava mu da su joj "izvadili nešto dole". Po svoj prilici, i ona je, kao i tužiteljka Marija, bila trudna.

Popularni glumac letos je snimao neke od najzahtevnijih scena u novijoj srpskoj kinematografiji, a inspektora Jakovljevića napašće naoružana banda koja će ga u unakrsnoj vatri pratiti preko Brankovog mosta, gde će jedan od automobila završiti u reci. Ova scena trebalo je da bude snimljena u saradnji sa čuvenim bugarskim kaskaderima, ali zbog obostranih obaveza, do saradnje nije došlo. Zato su vratolomije snimili naši vešti i hrabri stručnjaci.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Milena Vasić

MARJANOVIĆEVE SPLETKE

Najveća enigma ostalo je ubistvo mlade Milice Despotović, za čiju smrt je okrivljena njena majka Natalija. Natalija, koju igra maestralna Nataša Ninković, u prvoj epizodi podvrgnuta je poligrafskom ispitivanju, koje je, ma koliko bilo mučno zbog njenog duševnog stanja, dokazalo da ona nije ubica!

Marjanovića i dalje nema, a kroz nedovršene rečenice sluti se da je ovaj mutni šef policije u stvari Aleksandrov biološki otac. Tihomir Stanić, kome je poveren lik smutljivca Marjanovića, zamrsio je konce u prošloj sezoni i nestao, ali samo nakratko. Vratiće se u narednim epizodama sa još više misterije.

Nove sezone se uveliko spremaju

Kako je najavio reditelj Antonijević, sa vernom saradnicom Natašom Drakulić uveliko radi na scenariju za treću i četvrtu sezonu. Budući da je ugovor već potpisan, i ove sezone biće emitovane na TOP kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading