LUNA ĐOGANI MATIRALA KIJU NIKAD SUROVIJE: Obelodanila ISTINU o POZIVU, pa je postavila direktno na mesto!

Autor:

Zabava

10.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar dobila povratan odgovor od Lune Đogani!

LUNA ĐOGANI MATIRALA KIJU NIKAD SUROVIJE: Obelodanila ISTINU o POZIVU, pa je postavila direktno na mesto!

Foto: ATAImages

Luna Đogani i Kija Kockar

Rijaliti pobednica i pevačica, a sada i voditeljka Luna Đogani je sinoć privukla pažnju javnosti pojavom na jednom događaju u Beogradu, gde je otvoreno progovorila o različitim temama. Među brojnim pitanjima, Luna je otkrila da li je pozvala bivšu suparnicu, Kiju Kockar, u svoju emisiju, ističući da to ne želi da komentariše.

- To neću komentarisati, nisam je zvala, ali ne bih da komentarišem - rekla je Luna kratko za Blic.

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani

 

Podsetimo, pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar bila je gošća voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" sinoć, gde je odgovarala na intrigantna pitanja. Između ostalog, pubbliku je zanimalo i da li će Kija gostovati u podkastu svoje nekadašnje suparnice Lune Đogani.

Kako je Kija otkrila, Luna ju je već zvala, ali je morala da je odbije.

Pa pozvala me je, ne bih, iz nekih drugih razloga, ne bih.

Jedan od zanimljivijih momenata večeri bio je kada je otkrila da je mladencima iskeširala 10.000 evra kao svadbeni poklon i potom bacila kišu novčanica usred sale. Takođe, Luna je podelila svoje mišljenje o Ani Rajković, istakavši da iako nisu bliske drugarice, poznaju se i često komuniciraju putem društvenih mreža.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

 

Podsetimo, Kockarova je nedavno gostovala na "ElitovizijI" kao članica žirija, a na nju se naljutio Marko Janjušević Janjuš, koji je rekao da ona i dalje voli Slobu Radanovića.

- Kija Kockar priča ko je razveden, ko nije razveden. Pljuvao sam je non stop šta je radila, jer su najnerealnije pobednice mama i ćerka. Zato kad kažeš istinu, neko će reći da ti lažeš. He*tao je Filip, a glumila prevarenu ženu, nego čovek nije hteo da prizna. Šta je čoveče sa tobom, i dalje ne može da preboli Slobu - rekao je Janjuš, koji ovo Kiji nije rekao u lice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading