Evo kako je Sloba hteo da vrati Kiju!

Autor: blic.rs

Zabava

03.11.2018

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone "Zadruge" osvrnula se na svoj sadašnji odnos sa bivšim suprugom, Slobodanom Radanovićem, sa kojim je bila u rijalitiju, a koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Mislim da su svi videli koliko sam se borila. I pre toga sam se borila. Sklanjala sam se od loših stvari, sklanjala sam sve u stranu, umesto da sasečem u korenu, ili da popravim nešto u tom trenutuku. Ja sam sve to sklanjala, kao i on i desilo se šta se desilo - započela je Kija Kockar u emisiji Sanje Marinković, pa nastavila:

- Posle, kad je sve puklo, imali smo te besmislene pokušaje, žene kao žene uvek imamo nadu da će se nešto popraviti. Kada prestanemo to da pokušavamo, zaljubimo se u sebe, a pogotovo nam je drago, pošto muškarci kasno pale, kada ta potvrda od njih, kada kažu ono što smo htele da čujemo, dođe onda kada nas je baš briga. Onda smo još zadovoljnije odlukom koju smo donele.

Voditeljku "Magazina In" je interesovalo da li joj Sloba i sada šalje poruke, kao i da li je to čini tužnom ili joj stvara zadovoljstvo.

RepublikaFoto: e-stock agency
Kija Kockar

- Lakše bi mi bilo da ne piše ništa. Ali kada nemam nikakvo osećanje, drago mi je kad nešto pošalje. Normalno, svi mi imamo sujetu koja radi u nama. Bude mi malo drago, ali trudim se da se ne obazirem na to i da nastavim dalje - navela je Kristina i dodala da joj njen bivši suprug stalno gleda Instagram objave.

- Blokiran je svuda, osim na Instagramu, tu nisam da može da gleda moj divan život. Da me ne bi uznemiravao, svuda je blokiran. Na Instagramu gleda, i šalje mi u inboks, ne sme javno. Kaže mi i da sam lepa, ali sada je kasno - zaključila je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
cica

04.11.2018 06:57

Papir trpi sve, a izgovorena javna rec ode u etar! Oni drugi koji to slusaju ili citaju imaju pravo da u to veruju, ali i ne veruju.. Cinjenica je jedno - kome je stalo do druge osobe, on ce je osvojiti, pogotovo ako ta druga osoba ne moze da se oslobodi opsesije prvom!

Odgovori 2 14
Maria

04.11.2018 07:08

Sta je sve Kiji uradio ne moze ga nists oprati. Nije se javno izvinio. Nije javno priznao da je mnogo pogresio svalerisanjem i nije trazio oprostaj.

Odgovori 18 3
Boris

04.11.2018 07:56

Sloba misli da ce jednim komplimentom izbrisati sav bol koji je naneo Kiji. Neće da može. Nije se izvinio i pokajao za sve što je učinio.

Odgovori 19 2