(VIDEO) Doneli mu u bolnicu nešto neophodno: Roditelji i verenica Darka Lazića na razgovoru kod lekara

Autor:

Zabava

01.11.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja od teške saobraćajne nezgode koju je imao prošlog utorka, 23. oktobra na putu Subotište - Brestač, u kojoj je zadobio ozbiljne povrede. Kao i svih prethodnih dana i ovoga jutra roditelji, Branka i Milan, stigli su u posetu sinu sa verenicom Marinom Gagić koja je bila više nego raspoložena.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Oporavlja se... Darko Lazić

Najpre su u bolnicu ušli Branka, Marina i Milan i tom prilikom je Gagićeva potvrdila da je Darku bolje, kao i da se oporavlja, a nakon toga su otišli na razgovor sa lekarom.

Izvesno je da je Darko počeo da konzumira vodu, što je potvrdio i menadžer Miljan Vračević, koji je nešto kasnije s Lazićevim ocem ušao u bolnicu noseći upravo ovu namirnicu. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Roditelji Darka Lazića i verenica Marina na razgovoru kod lekara...

Podsetimo, Darka su lekari probudili iz veštačke kome u ponedeljak i pevač je dobro reagovao, a nakon dva dana skinuli su mu i zavoje s lica.

 

 

Kako otkrivaju izvori iz bolnice, Lazić je i dalje na aparatima i zbog otkazivanja jednog plućnog krila ne može i dalje samostalno da diše, što su potvrdili i njegovi roditelji nakon završetka posete:

- Ima masku za disanje, kada priča skida je i danas mu je bolje nego juče - rekli su Branka i Milan.

Međutim, kako se stanje popravlja i sve funkcije se vraćaju u rad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading