Darko Lazić nije bio vezan: Evo kako je došlo do stravične nesreće!

Autor: blic.rs

Zabava

23.10.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić, koji je jutros doživeo tešku saobraćajnu nesreću, nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede nakon što je njegov auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???㊗️㊙️?????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 16, 2017 at 4:31am PDT

Nakon što je pevač zbrinut, urađene su analize krvi i urina u KBC-u Zemun kako bi se proverilo da li je bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci, saznaje "Blic".

 

- Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome. Ne znam da li je bio pod dejstvom alkohola. Moguće je da je samo bio umoran pa je zaspao, imali smo naporan vikend, bili smo u Švajcarskoj i Nemačkoj - rekao jeDarkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Miljan Vračević

Nakon nesreće pevač je u teškom stanju prebačen u KBC Zemun gde je zbog povreda glave pričao nepovezano. Tom prilikom je direktor KBC "Zemun", dr Dragoš Stojanović rekao  da se pevač nalazi na intenzivnoj nezi i da je životno ugrožen.

- Darko Lazić je životno ugrožen i nezahvalno je davati bilo kakve prognoze. Dovezen je ovde posle nesreće. Ima teške telesne povrede, takozvanu politraumu - rekao je dr Stojanović.

Ubrzo nakon toga su u bolnicu stigli Darkovi roditelji.

Podsećamo, Darko Lazić imao je tešku saobraćajnu nesreću jutros u Brestaću kod Pećinaca kada je njegov auto iz još neutrvđenih razloga skrenuo sa puta i nekoliko puta se prevrnuo, pri čemu je pevač zadobio teške povrede glave i prelom rebra.

Lazić je u udesu je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka. On je smešten na odeljenje intezivne nege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading