Kockareva: Zbog porodične kletve sam izgubila muža!

Autor:

Zabava

23.10.2018

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar opisala je u svojoj knjizi "Moj potpis" kako veruje da vuče porodično prokletstvo i da je upravo zbog toga propao njen brak sa Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Kija Kockar

Ona je istakla kako je imala prilike da se uveri u to da su sve njene tetke ostajale bez muževa i da su im brakovi pucali, te da su sve do jedne ostale same i bez muške podrške.

 Kada je pomislila da je sa Slobom razbila prokletstvo, ispostavilo se da je i ona napravila pogrešan izbor partnera

- Svi znamo za teoriju da žene biraju partnere koji liče na njihove očeve, a da muškarci biraju partnerke koje liče ne njihove majke. Na početku ja sam bila sigurna da to nije moj slučaj. Verovala sam da sam izabrala Bobu zato što je poseban. Inače, sve moje tetke imale su neuspele brakove i skoro sve su se razvele. Kada sam upoznala Bobu, bila sam sigurna da sam ja razbila tu kletvu, jer sam upoznala čoveka koji ne pije, koji nije nasilan, ali na kraju se ispostavilo da sam napravila najgori mogući izbor - opisivala je Kockareva i, taman kada se ušuškala i pomislila da je u Radanoviću pronašla ljubav za ceo život, sve je krenulo po zlu:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Nastojala sam da pronađem muškarca koji ni po čemu neće podsećati na mog oca. I bila sam sigurna da je on taj. Ipak, jasno je po čemu Boba podseća na mog tatu. Obojica ne umeju da budu to što jesu. Žele da ostave što bolju sliku o sebi jer vole da ljudi u njihovoj okolini misle da su veliki, a kada dođe trenutak da pokažu koliko su zaista veliki, tamo gde je najvažnije, u okviru porodice, oni tu zakažu. Često sam razgovarala sa Bobom o nekim postupcima mog oca i sećam se da je on posle takvih priča bio šokiran. Bilo mu je teško da poveruje u to što pričam, a na kraju je svojim postupcima pokazao koliko daleko on može da ode - piše u knjizi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vera

24.10.2018 12:08

Sloba je rodjen i odrastao u vanbracnoj zajednici njegovih roditelja. Nije znao kakav je pravi brak. Njegov otac je bio svaler i nije mnogo mario za svoju suprugu. Kakav otac takav postao i sin Slobodan.

Odgovori 15 1