GEORGIEV ZAVRŠIO U URGENTNOM: Onesvestio se, iz ukočene vilice mu curila VODA!

Autor: Blic.rs

Zabava

18.05.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kantautor Vlado Georgiev 7. maja hitno je dovezen u Urgentni centar bez svesti i u veoma lošem stanju.

 

Kamenari -Lepetane #boka #ferry #beautifull

A post shared by Vlado Georgiev (@vladogeorgiev) on Apr 17, 2017 at 5:41pm PDT

Naime, supruga poznatog pevača, Milica Samardžija pronašla ga je na podu ukočenog, dok mu je iz usta curila voda. Ona je odmha pozvala hitnu pomoć koja je došla u najkraćem mogućem roku i prevezla Georgieva u bolnicu. 

-  Ekipa je na pevačevu adresu stigla pet minuta posle poziva. Zatekli su ga na podu. Bio je bez svesti, iscrpljen i bled. Vilica mu je bila ukočena, iz modrih usana curila mu je voda. Medicinski radnici su mu odmah izmerili puls i prevezli ga u Urgentni centar. Pri dolasku u bolnicu, pevačeva supruga je zamolila da mu se stavi marama preko lica kako ga niko ne bi prepoznao - prenosi izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/vladogeorgiev
I dalje nije poznato zbog čega mu je pozlilo... Vlado Georgiev

- Odmah ga je pregledao internista, a zatim i neurolog. Bio je u veoma lošem stanju. Medicinska sestra mu je dala infuziju i izmerila puls. Nakon sat i po vremena, pevač je došao sebi. Njegova supruga je sve vreme bila uz njega. Brisala je suze sa lica i videlo se da se uplašila za njegov život. Iako joj nije bilo svejedno, nije pravila dramu, nego ga je masirala po rukama. Osmehnula se tek kada je Vlado progovorio.

 

Factory settings #tata #sin #father #son on the #boat #enjoy

A post shared by Vlado Georgiev (@vladogeorgiev) on Oct 12, 2017 at 2:13pm PDT

Kada se osvestio i kada mu je bilo bolje, Vlado je odlučio da napusti bolnicu uprkos savetima lekara da ostane na ispitivanju:

- S obzirom na to da je pevač bio u teškom stanju, lekari su želeli da ga zadrže u bolnici i da mu urade detaljne analize. Međutim, kada je čuo da treba da bude hospitalizovan, on je insistirao da na svoju odgovornost napusti bolnicu. I Milica ga je molila da posluša lekare, ali on nije hteo. Na svoju odgovornost potpisao je papire i sa suprugom napustio Urgentni.

Milica i Vlado imaju dve ćerke Sofiju, koju su dobili u septembru 2016. godine i Elenu koju je pevačeva devojak rodila u februaru ove godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading