Tigar proslavio Vaskrs s porodicom i prijateljima!

Autor: D. L.

Zabava

11.04.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen Dejan Popović Tigar proslavio je Vaskrs u krugu porodice, a s obzirom na to da je tokom vaskršnjeg posta i postio, iskoristio je priliku da se na najveći hrišćanski praznik pričesti.

Foto: instagram.com/dejan_popovic_tigar
Dejan Popović Tigar

Naime, pored toga što je sa svojim najmilijima u porodičnom domu u Beogradu, kako i dolikuje proveo pravoslavni praznik, unapred je isplanirao i da ugosti veliki broj prijatelja koji su mu došli u posetu.

- Vaskrs sam proslavio u Beogradu u krugu porodice i mnogobrojnih prijatelja u veseloj i prazničnoj atmosferi. Za Vaskrs sam se i pričestio s obzirom na to da sam postio prethodne dve nedelje, a to praktikujem već dugi niz godina - istakao je biznismen za Srpski telegraf.

Dejan: S obzirom na to da sam postio, na najveći pravoslavni praznik sam se i pričestio

Popović je i na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je ispozirao sa vaskršnjim jajima i svim svojim pratiocima poželeo da praznike provedu u miru, ljubavi i blagostanju.

Inače, Dejan ne štedi kada su proslave u pitanju, pa se u njegovom domu uvek nađe dobro pripremljena i bogata trpeza. On se nedavno vratio i sa odmora, pa je tako sada punih baterija spreman za nove radne pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading