Verenika Ivane Selakov optužili da je GEJ!

Autor:

Zabava

02.01.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Selakov novu 2018. godinu dočekala je kod kuće, sa svojim verenikom Peđom Mirkovićem.

 

Објава коју дели Ivana Selakov (@selakov) дана 30. Дец 2017. у 3:55 PST

Njih dvoje su Novu godinu dočekali u pidžamama, a Ivana je na svom Instagra profilu objavila fotografiju sa ovog dočeka.

Međutim, u okviru iste pojavilo se nekoliko bezobraznih komentara na koje pevačica nije odgovorila.

-  Ko ti je taj p*der? Dođi kod tate da te zadovolji - glasio je jedan od bezobraznih komentara na koji pevačica nije želela da odgovori.

 

 

Srecna Nova 2018! ?????????☃️??

Објава коју дели Ivana Selakov (@selakov) дана 1. Јан 2018. у 4:23 PST

 

Ipak, bilo je i onih koji su se u rat na Instagramu upustili umesto same pevačice, te su pojedincima, koji su ostavili neumesne komentare, poručili da nisu u pravu.

- Čuj p*der, a frajer je ko, skot koji bije žene, je*e sve što stigne, misli da je samo on Bogom dan? Ne, ovo su pravi muškarci, oni koji se ne boje pokazati svoja osećanja, koji se ne stide svojih ljubavnih ludosti i koji će itekako udovoljiti ženi koja je pokraj njega! Strašno, kako se ponašate prema ovim dobrim i voljenih ljudi, nije on p*der, nego je to Ivanin Peđa, ne smete tako pisati za ove divne ljude i on je dokaz kako se voli ova divna pevačica koja ima sve pored ovog divnog Peđe - naveli su pojedini Ivanini pratioci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading