(VIDEO) KUPA SE GDE I ĐUKANOVIĆ: Jovani Jeremić ni obezbeđenje ne može ništa, sunča se gde i predsednik: ZNA MILO ŠTA JE DOBRO!

Autor:

Zabava

11.07.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić postala je pravi vodič kroz Budvu, a onda otkrila da Milo i ona dele plažu, a kada je obezbeđenje opomenulo, ona im 'ladno odbrusila.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Jovana Jeremić

Jedna od najpoznatijih srpskih novinarki, Jovana Jeremić, letuje u Budvi sa ćerkom Leom i sestrom Milicom, a svoje pratioce redovno obaveštava o tome na koji način uživa i gde provodi vreme, a sada je sve iznenadila reportažom na kojoj prezentuje lepote Crne Gore , a onda je obezbeđenje opomenulo, ovakvu njenu reakciju nisu očekivali. Naime, Jovana je objavila snimak sa Kraljičine plaže na kom nije krila svoje oduševljenje istom.

 

 

- Nalazim se na Kraljičinoj plaži, gde su oduvek dolazili moćnici. Karakteristična je po tome što je voda smaragdno zelena i zaista je prelepo - oduševljena je bila Jovana, a onda ju je obezbeđenje opomenulo da siđe:

-  Zadovoljna sam, Milice, što si me dovela. Ali da me obezbeđenje ne bi izbacilo, čovek je sa strane i kaže mi da moram da siđem. Sići ću, ali kad ja to budem htela, kada završim ovaj video - rekla je samouvereno novinarka, a onda dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/jovanajeremicmilosevic
Jovana Jeremić

- Čula sam da se ovde kupa Milo Đukanović, zna Milo šta je dobro - zaključila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dragoš

12.07.2021 09:12

Што си већа будала медији те више промовишу. Живеле анти-вредности! Што горе, то боље!

Miro

13.07.2021 12:41

Stopama Gazda Jezde.