MARINU POSAVETOVALI ŠTA DA URADI S DARKOM: Evo šta se desilo u Lazićevoj kući tokom njegove svađe sa suprugom!

Autor:

Zabava

29.04.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Darko Lazić pucao u porodičnoj kući iz pištolja i pogodio u televizor, sve je šokirala, a pevač je odmah sve demantovao.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Marina napustila Darka kada su joj roditelji rekli...

Međutim, da je do svađe došlo, to ne negira ni sam Darko Lazić kog je po svemu sudeći nevenčana supruga Marina napustila i odvela njihovog sina Alekseja. Ona je sa sinom otišla u roditeljsku kuću u Pećince, a sve zbog Darkovog nemarnog ponašanja u poslednje vreme i druženja sa nekim čudnim ljudima za koje ona tvrdi da mu nisu prijatelji.

Njoj je, navodno, nedavno prekipelo i sve mu je sasula u lice, a tada je došlo do žestoke svađe u kojoj je on, kako pišu pojedini mediji, potegao i pištolj.

- Marina više ne želi da trpi njegove ispade. Ne može da veruje u šta joj se pretvorio život pored njega. Odlučila je da sedne i popriča sa njim, međutim on je ljutito reagovao na njene kritike. To ju je dodatno razočaralo, pa je shvatila da mora da učini nešto - ističe izvor blizak paru.

RepublikaFoto: instagram.com/marina gagic
Neće više da toleriše njegove gluposti... Marina i Darko

- Poručila mu je da ne želi da više pije i izlazi, te da se posveti porodici. "Biraj, ili dete i ja, ili kupi svoje prnje da te ne vidim", kazala mu je Marina, dok je on sve vreme mislio da će je proći ljutnja, kao i uvek. Ona se malo posle toga čula sa roditeljima, koji su je posavetovali da je bolje da sa sinom Aleksejem dođe kod njih u Pećince, što je i učinila - dodaje izvor.

- Marina nikad dosad nije bila ovoliko razočarana u Darka. Ne vidi svrhu u nastavljanju zajedničkog života sa njim. Sigurna je da je ovo kraj - zaključuje izvor  dok se Marina oglasila i na društvenim mrežama, prvi put posle haosa sa Lazićem, te postavila svoju fotografiju iz automobila, dok njega, očekivano, nema pored nje.

Darko je sinoć za Republika.rs sve negirao i rekao da to sa Marinom skoro da i nije bila svađa:

- Sada su prevršili sve mere, već sam angazovao advokata. Ovo je budalaština veka. Bože me sačuvaj, bože me sačuvaj... Ja ni ne posedujem pištolj, daleko bilo. Marina mi je sada javila, van sebe je.

Na pitanje da li se Marina vratila kući, pevač je rekao:

- Jeste, sve je u redu. Nismo se mi nešto ni svađali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading