Đokovićeva kuma u RIJALITIJU: Manekenka Aleksandra Tanasković zvezda novog ŠOU PROGRAMA!

Autor:

Zabava

29.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Tanasković je nova zvezda novog šou programa.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/RTV Pink Official
Aleksandra Tanasković

Manekenka Aleksandra Tanasković, bivša supruga fudbalera Nevena Marković i kuma Novaka Đokovića, uskoro će se naći u ulozi stručnog žirija u rijalitiju "She s got a look" koji se emituje na TV "Hajp" 

Naime, popularni rijaliti pratiće život devojaka koje žele da se bave menekenstvom, a Aleksandra će im pomagati da taj cilj ostvare.

Želim da pomognem mladim ljudima tako što ću im objasniti gde treba da se sačuvaju u svetu mode, kao i na koji način treba da se uzvise u svemu tome i budu što bolji - ispričala je manekenka u razgovoru za "de-Toxic", dok je Saša Mirković, vlasnik TV "Hajp" za "Alo" otkrio kako je došlo do saradnje.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/RTV Pink Official
Aleksandra Tanasković

- Aleksandra je rado prihvatila da bude u šou-programu. Inače, kastinzi za naš šou se osim u Srbiji, odvijaju i u Crnoj Gori, Mekedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Siguran sam da su devojke bivše Jugoslavije najlepše na svetu - rekao je Mirković.

Podsetimo, do sad su se u ulozi žirija pojavili reperi Vlada Matovič i Mili kao i glumac Miograd Radonjič.

Inače, Aleksandra Tanasković i Neven Marković razveli su se 2020. godine nakon pet godina braka kom je kumovao Novak Đoković. Par ima ćerku Inu, a prijateljstvo Novaka i Nevena datira iz mlađih dana kada su zajedno odrastali na Banjici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading