ŠABAN MI JE DAO ZNAK IZ GROBA! Hasan u jezivoj ispovesti otkrio detalje sa groblja, kao i da ga POKOJNI PEVAČ posećuje noću!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.04.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić smatra da je koronu preživeo zahvaljujući Bogu ali i Šabanu Šauliću koji ga čuva sa neba.

Foto: ST/V. LUKIĆ,Republika
Hasan Dudić i Šaban Šaulić

Hasan Dudić nedavno je izašao iz bolnice gde je boravio zbog koronavirusa. Sada prati stanje, a kako kaže, preživeo je zahvaljujući pokojnom pevaču Šabanu Šauliću koji ga čuva.

- Mene su spasili lekari, sam Bog i moj Šaban. Vidim njegove oči, on me čuva i ne da. I u snu ga vidim, ali ne govori mi ništa- tvrdi  pevač.

Hasan je prepričao i pomalo jezicu scenu za koju tvrdi da se desila kada je išao da poseti grob ŠAbana ŠAulića:

- Kada smo išli na groblje da odnesemo cveće i zapalimo sveće, nešto je jako puklo. Kao da je sa kovčega pao teg od 20 kilograma, a realno, nema tamo šta da padne, grobnice su kao sobe. Ja još od 24.11. 1978.  kada sam u vojsci doživeo kliničku smrt, imam  predskazanja. Predvideo sam veliki zemljotres u Crnoj Gori i Titovu smrt. Tako sada odećam da je moj brat Šaban sa mnom i ne da da mi se bilo šta loše desi - rekao je Hasan za "Svet".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading