NIKADA NE BIH DOZVOLILA DA NOSIM TU KILAŽU: Jana skinula 13 kilograma!

Autor:

Zabava

25.03.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana otvoreno o tome kako je skinula višak kilograma!

RepublikaFoto: instagram.com/yucafecom
Jana Todorović

Jana Todorović potpuno je promenila svoj izgled, te svakodnevno iznenađuje fotografijama na kojima je i više nego jasno da je uspela da skine znatan višak kilograma sa kojima se mučila duži vremenski period.

Pevačica je istakla da nije preveliki ljubitelj teretana, ali i otkrila recept koji joj je u tome pomogao.

- Jesam za teretanu ko voli, ali meni je nekako lakše kad trening mogu da odradim kod kuće. Uhvati me s vremena na vreme neki period kad zakažem po 30 - 40 treninga u dva meseca i onda godinu dana pravim prauzu- rekla je folkerka i u nastavku otkrila koliko je kilograma izgubila:

Skinula sam između deset i trinaest kilograma. Hranim se pravilno, zaista mi prija. Malo mi je gvožđe palo, ali pomaže mi i zadovoljna sam. Da sam znala da je ishrana takva, da ima dosta obroka, i da ima dosta da se jede, odavno bih prešla na to i nikada ne bih dozvolila da nosim tu kilažu- istakla je.

 

Pevačica je obradovala svoje pratioce provokativnim fotografijama iz Egipta, gde je pronašla odmor od svakodnevnice, a o njenoj novoj liniji prosudite sami.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading