Ne možeš da odeš kada voliš nekoga, nije LAKO! Aca Lukas priznao da je RAZMIŠLJAO o POMIRENJU sa Sonjom!

Autor:

Zabava

10.02.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskren.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Aca Lukas i Sonja Vukasnović

Aca Lukas, koji je nakon dva saobraćajna prekršaja angažovao sina Lazara da mu bude vozač, od Sonje Vuksanović sa kojom ima ćerku Viktoriju zvanično se razveo u septembru 2019. godine.

Iako prvobitno nije razmatrao pomirenje sa Sonjom, jer se "ne vraća na staro", sada je donekle ublažio stav o tome.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas

- Da se ne lažemo, razmišljao sam o pomirenju sa Sonjom. Moj poslednji brak je bio veoma turbulentan, a rastava još turbulentnija. Ali preboleo sam je, sve ima rok trajanja. Imao sam sreću, u jednom periodu smo se skoro pomirili, mada mi nismo par koji bi mogao ceo život da provede zajedno - rekao je pevač za Story.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sonja Vukasnović

- Imali smo veliku ljubav uz neslaganje. To nije ništa strašno, niko tu nije loš. Neko, jednostavno, ima interesovanja koja se ne poklapaju sa interesovanjima onog drugog i pored zaljubljenosti. Mi smo bili deset godina u braku. To je strašan problem, ali ne možeš da odeš kada vidiš da vam se karakteri ne poklapaju, kad voliš nekog. Nije lako otići - zaključio je Lukas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading