Pevač nasilnik već imao problema sa AGRESIJOM: Idol mu je Kristijan, u rijalitiju pretio Staniji!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.02.2021

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problematičan!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Alen Muković

Burna prošlost pevača koji je uhapšen u Novom Sadu zbog nasilja u porodici. Nije mu prvi put da pokaže agresivno ponašanje.

Pevač Alen Muković  je 2014. godine je sa nevenčanom suprugom Anom Malezović dobio ćerku Lanu, a već naredne godine 2015. godine je postao učesnik rijalitija „Farma“.

On se tada javnosti predstavio sledećim rečima: 

-Ja sam Crnogorac, bežim od rada - poručio je. 

Inače, za sebe je tada rekao  da je živac i da bi drugim učesnicima bilo bolje da ga ne diraju. Iako ga je supruga molila da je ne ostavlja samu sa detetom, Alen je nije poslušao.

 

 

 

Zbog toga je Ana napustila njihovu porodičnu kuću u Novom Sadu i otišla je kod roditelja. Izjavio je da je njegov idol iz mladosti Kristijan Golubović, ali tokom rijalitija on je Alenu i drugim farmerima pretio zbog čega su saslušani u policiji.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Alen u Farmi

Ozbiljniju svađu je imao sa Jasminom Medenicom, a najteže mu je pao konflikt sa Stanijom koja je tvrdila da je zaljubljen u nju. Smatra da je ona pokazala svoje pravo lice i da laže zbog čega supruga nema šta da mu zameri. Na imanju je ostao do finala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading