RUS PRETI NOLETU: Medvedev najavio VELIKU SENZACIJU!

Autor:

Sport

09.02.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti reket sveta puca od samopouzdanja posle letećeg starta na Australijan openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danil Medvedev opako pretenduje na Đokovićev rekord

Medvedev je jako startovao "Ozi open" pobedom nad Kanađaninom Vasekom Pospišilom u tri seta – 6:2, 6:2, 6:4.

Ujedno, to mu je bio 15. trijumf u nizu, što ga je posebno obradovalo.

- Da, nalazim se u veoma dobroj seriji. Ne znam sve teniske rekorde. Znam da su Novak, Rafa i Rodžer imali oko 40 u nizu. Takođe, Endi Mari je imao dobre nizove i malo igrača to može, posebno na velikim turnrima. Pariz, London i ATP nisu laki tuniri, tako da je to sjajno. Nadam se da mogu da produžim seriju na što više - rekao je Medvedev.

Rekord sa 43 pobede zaredom drži Novak Đoković iz 2011. godine, ali Rus opako pretenduje na rekord najboljeg tenisera na planeti.

- Teško je govoriti o tome na početku sezone. Čudna je situacija. Svaki meč je drugačiji, imam samopouzdanja i samouveren sam. Znam da mogu da budem dobar, ali nije lako na Grend slemu - dodao je.

 

 

Medvedev se u drugom kolu u Melburnu sastaje sa Špancem Robertom Karbalesom Baenom, a ako stvarno ima toliko velike ambicije, nije nerealno da bi u finalu "Hepi" slema mogli da gledamo upravo Đokovića i Medvedeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading