RIJALITI IH JE SKUPO KOŠTAO! Zbog problematičnog ponašanja izbačeni iz Granda, a potom i burno raskinuli!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.01.2021

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije im se isplatilo.

RepublikaFoto: youtube.com
Milena i Nemanja

Drugu sezonu rijalitija "Farma" obeležili su pevači Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su na imanje ušli kao par.

Nemanja je tada pred kamerama otvoreno pokazivao ljubomoru prema svima koji se približe Mileni, a prava ludnica nastala je kada je na imanje došao njen bivši dečko, bivši voditelj Vlada Stanojević.

Uprkos turbulentnom odnosu i Nemanjinoj ljubomori, Ćeranići, kako su ih svi zvali, tokom trajanja rijalitija uspeli su da prevaziđu probleme, ali ne i da se suzdrže od seksa. Tokom jedne žurke, dok je većina farmera bila pod dejstvom alkohola, Milena i Nemanja su se osamili i sakrili od radoznalih pogleda ukućana i gledalaca. Zaključali su se u kupatilo, gde nije bilo kamera.

 

Kako su sami rekli, po izlasku se dogodila jedna svađa, nakon koje se nisu videli ni čuli deset dana, što se prvi put dogodilo. Zbog toga su nakon dve nedelje rešili da defnitivno stave tačku na svoju dvogodišnju vezu.

Ipak, iako je rastanak bio sporazuman, njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima. Tada je krenuo i turbulentan period u njihovim karijerama.

RepublikaFoto: youtube.com
Milena Ćeranić

Naime, Saša Popović odlučio je da ih izbaci iz "Granda" koji ih je i stvorio kao pevače.

-Sve se desilo iznenada! Pre nekoliko dana videli smo se sa Popovićem i tada smo se dogovorili da ostanemo u ''Grandovom" jatu. Međutim, Saša nas je prekjuče ponovo pozvao i rekao da prelazimo u „Siti rekords"! Rastali smo se kao ljudi i bez negativnih emocija. Moram da priznam da mi nije bilo svejedno da odem iz ''Granda", jer sam ga gledao kao svoju kuću, a ljude u njemu kao članove porodice. Sve ovo što mi se dešava je vrlo neobično. Nisam ni srećan ni tužan, još uvek mi se emocije nisu slegle -  govorio je Nemanja za domaće medije po napuštanju rijalitija.

Danas i Nemanja i Milena grade posebno svoje živote, kao i karijere. Nesumjivo je to da ih je ovaj problem s početka veoma uzdrmao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading