(FOTO) JAVNOST U ŠOKU! Poznati voditelj postaje sveštenik: JEDINI POZIV KOJI IMA JE BOŽIJI!

Autor: Republika

Zabava

16.01.2021

20:17

Ne želi više da bude deo javnog sveta...

ST/V. LUKIĆ

Dejan Stanković, poznat kao Deki Kralj, je srpski voditelj i učesnik rijaliti programa. Vodio je kontroverznu emisiju „Luda kuća“, a 2010. godine je bio jedan od učesnika rijalitija "Farma".

youtube.com/printscreen/SudbineHappyTv
Dejan Kralj

Dejan je krajem 2016. godine postao učesnik rijalitija "Parovi", Stanković se poslednjih godina povukao se iz javnosti, a sada je sve iznenadio novom objavom.

Naime on je napisao da sve poslove koje je do sada obavljao želi da ostavi iza sebe i da postane sveštenik.

printscreen

- Želim da pređem u sveštenike!!! Kao diplomirani Teolog napisao sam molbu za rukopoloženje. Ako se moja molba odobri, vraćam se u Srbiju kao sveštenik - stoji u objavi nekadašnjeg voditelja koji trenutno živi u Briselu.

Povodom ovoga kontaktirali smo Dejana koji nam je otkrio da li će zaista postati sveštenik, ako dobije priliku za to:

 

 

 

- Kao neko ko govori 5 stranih jezika kao maternji, poželeo sam da se vratim u svoju zemlju i da nastavim sa svojom karijerom, međutim u poslednje vreme mi to nikako ne ide od ruke. Niko me više ne zove da vodim emisiju, a moju prijavu su odbacili po treći put na konkursu za generalnog direktora RTS-a, iako ispunjavam sve uslove. Ljudi su puni predrasuda sto se tiče mene, tako da sam rešio da prihvatim jedini poziv koji trenutno imam, a to je Božiji... Ja sam diplomirani Teolog i ako prihvate moju molbu za rukopoloženje vraćam se u Srbiju kao svestenik - zaključuje Stanković.

Komentari (0)

Loading