NATALIJU "TRIK FX" VREĐALI NA NACIONALNOJ OSNOVI: Pevačica se nakon toga odlučila na radikal potez i svima ZAPUŠILA USTA!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.02.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije više želela da ćuti!

RepublikaFoto: instagram.com/natalija_trik_fx
Natalija i Sani

Pevačica Natalija iz popularne dens grupe "Trik FX" izrevoltirana je stvarima sa kojima se suočila na društvenim mrežama zbog čega se odlučila na radikalan potez.

Naime, iako je bila veoma aktivna na raznim platformama poput TikTok-a, sada je obrisala nalog. Natalija je otkrila koji je pravi razlog tome:

-Kada sam došla u ovu situaciju, stvarno sam shvatila da je Jutjub jedna ozbiljna stvar i da tu zaista može dobro da se zaradi i da je trebalo pre 10 godina da poradim na tome - objasnila je Natalija u "Premijeri", a potom priznala zbog čega je obrisala nalog na društvenoj mreži TikTok, gde je svojevremeno bila aktivna.

 

-Desi se u nekom momentu da, kada mi nešto nije dan, da me neko izvređa na nacionalnoj osnovi, što je bezveze jer ja sam Srpkinja, rođena sam u Zemunu... I onda mi padne klapna! Ja sam samo izbrisala to - kaže Natalija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mole

02.02.2021 20:00

Pa da ona se sad setila da je Srpkinja......