(FOTO 18+) Posle pomirenja sa Kristijanom, starleta procvetala: Stanija zapalila Instagragram vrelim fotkama - BRADAVICE U PRVOM PLANU!

Autor:

Zabava

11.11.2020

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević ponovo je opuštena kao pre!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Stanija Dobrojević

Starleta iz Rume nedavno se našla u centru skandala nakon što joj je Kristijan Golubović putem kamera pretio ubistvom u rijaliti šouu "Zadruga".

Atraktivana crnka pozirala je u u providnom brushalteru, ispod kog joj se komotno vide bradavice.

Lajkovi pršte, pohvali na bujno poprsje strane jačeg pola takođe i nekako svi su zadovoljni jer se vratila "ona stara Stanija".

Podsertimo, učesnika "Zadruge" Kristijana Golubovića iznerviralo je to što je Stanija u revoltu pomenula njegovo dete, pa je izjavio da će ubiti Dobrojevićevu, ali i svakog ko se usudi da mu "udari" na najsvetije.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanija je ubrzo prijavila Kristijana policiji i pokrenula krivičnu prijavu, te su Golubovića izveli na saslušanje, a potom su se sreli i na sudu, gde se on izjasnio da nikada ne bi uradio tako nešto i da je sve izjavio u afektu, svestan da će se podići prašina.

Dobrojićeva je povukla tužbu, a njih dvoje su se ubrzo pomirili i u emisiji "Amidži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading