Postoji po*nić Anđela i Teodore? Maneken se otvoreno hvali s tim, a pevačica odgovorom zbunila sve - DA LI JE NA OVAJ NAČIN SVE PRIZNALA?

Autor: Kurir.rs

Zabava

09.10.2020

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Teodora Džehverović uveliko uživa u ljubavi sa popularnim košarkašem Ninom Čelebićem.

RepublikaFoto: e-stock
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

Mlada umetnica slavu je stekla učestvovanjem u popularnom rijalitiju "Zadruga" iz kog je izašla u pratnji tadašnjeg dečka Anđela Rankovića. I upravo zbog njega Teodora umalo da se nađe u centru seks skandala, budući da se njen bivši momak.

Anđelo se inače hvali kako ima eksplicitne snimke sa Džehverovićevom, a kada su joj postavili pitanje vezano za ove navode, sve je iznenadila:

Foto: instagram.com/printscreen
Teodora Džehverović

- Svi mi volimo da imamo seksi slike, sada sam ja neko ko ne šalje takve stvari, javna sam ličnost i ne bih volela da dođe do problema, ali, prosto, to je negde normalno. Ne znam, ne želim da komentarišem što se toga tiče. Ne znam šta je istina, a šta nije. Prosto, on je moj bivši dečko i nemam mnogo informacija o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading