Za ovo treba imati hrabrosti: JK u teksas gaćicama u "Grandu"!

Autor:

Zabava

09.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša šokira provokativnim izgledom gde god da se pojavi, a ovog puta je ponovo Mala od skandala izdominirala, a zbog stajlinga sve su oči bile uprte u nju.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Naime, ona je bila u plavoj majici, ispod koje su se ocrtavale bradavice, dok je u donjem delu imala, čini se, nogavice pantalona, a preko zadnjice od istog materijala tračice koje su jedva šta prikrivale.

Malo ko bi se usudio da obuče ono u čemu se Jelena gordo pojavi pred foto-reporterima i kamermanima, a potom i u "Grandovom" studiju i na malim ekranima. Ali po tome je već poznata i činjenica je da se malo koja njena koleginica može pohvaliti takvim odvažnim i samouverenim stavom, ali i telom i oblinama kakve ima Karleuša.

Ovog puta Jelena se osvrnula i na album i spekulacije da su hakovane pesme, te svima preko instastorija stavila jasno do znanja kako stoje stvari.

- Jeste li vi prolupali? Naravno da album nije izašao, ne zove se "Karma" ili kako god da je neko izmislio. Smirite se. U studiju sam, na albumu radim danonoćno. Ne šerujte gluposti, ne dižite paniku. Iz mog studija nikad ništa nije procurilo - napisala je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading