BEČEJAC O KOJEM PRIČA CELA SRBIJA ZA NAŠ LIST: Rekla mi je: "Biraj, sprej ili šrafciger!"

Autor:

Vesti

09.10.2020

04:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je ušla u teretanu, rekla mi je: "Biraj između šrafcigera i spreja!". To su bile reči devojke koja se iz Novog Sada uputila u Bečej kako bi svoj bes iskalila na lendroveru svog partnera (mada on tvrdi da nisu u tom odnosu).

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Ljubomorna devojka uništila automobil

Društvene mreže je tokom jučerašnjeg dana preplavila fotografija crnog lendrovera, na kojem je pink slovima bilo ispisano "pi*ko", uz poneki cvet istog dezena. Srpski telegraf pronašao je Bečejca o kom priča cela Srbija. On je sasvim smireno prihvatio da njegovo luksuzno vozilo bude "ukrašeno" rečima poput "pi*ka" i "slepac", a za naš list prepričava kako je sve teklo.

- To se desilo u sredu. Radi se o jednoj devojci, posvađali smo se i ona je rekla da će doći iz Novog Sada za Bečej kod mene kako bi mi napravila sranje. Ja sam u to vreme bio na treningu u teretani. Nije mi palo na pamet da pomerim vozilo i da ga sklonim, iako sam znao da je ozbiljna - navodi Vladimir Mogin (37).

Kako naš sagovornik objašnjava, devojka je to učinila u afektu, a bes koji je osetila nije je napustio ni tokom vožnje od Novog Sada do Bečeja.

Foto: twitter.com/printscreen
Vladimir Mogin

- Poslala mi je fotografiju spreja i pitala: "Da li ti odgovara boja?" Rekao sam da je odlična. Došla je do Bečeja u teretanu i pitala da biram između šrafcigera i spreja. Rekao sam da bi oboje bilo idealno. Otišla je dole i pokazala umeće. Kasnije se vratila gore i htela mobilni da mi razbije, to već nisam dozvolio - kaže naš sagovornik.

Mogin ipak ostaje misteriozan kada su razlozi ovog vandalizma u pitanju. S pomenutom osobom nije prekinuo kontakt, kaže da nije reč o prevari, ali ni o partnerki.

- Imam snimke, mogu da je tužim, ali ne želim, isuviše mi je draga i volim je. Zaslužio sam. A verujem da je ovo šaranje svesno ili nesvesno pokupila od Ljupke - kroz šalu progovara Bečejac.

Vrednost farbanja celokupnog vozila jeste 1.500 evra, a pored te štete, Mogin će morati da pokrije i kaznu koju mu je policija naplatila, u iznosu od 5.000 dinara, za remećenje javnog reda i mira. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading