Za muštuluk joj duguje poklon: Đurišićka javila Milici Todorović da je dobila sestrića!

Autor:

Zabava

02.04.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović ponovo se rasplakala na društvenoj mreži Instagram, ali od sreće, jer je postala tetka jednom dečaku, kojeg je na svet donela njena sestra od tetke Jelena. Lepe vesti iz porodilišta Milici je saopštila starija koleginica Snežana Đurišić čiji je emotivni partner ginekolog Vanja Milošević prisustvovao porođaju njene sestre.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Snežana i njen dečko Vanja Milošević

- Ljudi, samo da vam javim da sam postala tetka, porodila mi se sestra - saopštila je Milica kroz suze, obraćajući se zatim i porodilji:

- Jelo moja, da nam je živ i zdrav dečak! Plačem. Zete, čestitam.

 O pevačicinoj sestri i njenoj bebi u porodilištu brine se doktor Vanja, dečko Snežane Đurišić

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Milica Todorović

Milica će po završetku vanrednog stanja i po povratku iz rodnog Kruševca, u kojem je trenutno, kupiti poklon Snežani i Vanji u znak zahvalnosti što su brinuli o njenoj sestri dok je bila u porodilištu, a posebno što su njoj prvoj javili da je njena porodica postala bogatija za zdravog dečaka.

- Hvala mnogo Snežani Ðurišić i njenom dragom Vanji, koji su se pobrinuli da sve prođe kako treba. Snežo, mnogo te volim. Dugujem ti poklon za muštuluk- napisala je Milica na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading