BLAMARA: Sandra Meduza je ovim odgovorima zgranula celu Srbiju, a tek da čujete njeno pravo ime!

Autor: Srbija Danas

Zabava

30.01.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete su u Srbiji sve češća pojava, a u moru onih manje bitnih, na ne tako dobar način istakla se Sandra Meduza, koja krije svoje pravo ime koje je Dijandra Pavlović.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Sandra Meduza ili Dijadra Pavlović...

Njena ambicija bila je da postane prva starleta Zrenjanina, a u tome je i uspela. Na tom putu, kako je isticala za medije, uzori su joj bili Mimi Oro, Nataša Šavija i Atina Ferari. Našla je i način da svoj cilj ostvari, dobila je ponudu da uđe u petu sezonu rijaliti šoua "Parovi" krajem 2016. godine.  

Kako je tada tvrdila, želela je da je ljudi upoznaju u pravom svetlu, te da prestanu sa negativnim komentarima, ali u tome baš i nije uspela.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Meduza...

Ona se više puta našla pred kamerama dok je odgovarala na pitanja iz oblasti opšte kulture i informisanja, gde je retko kad davala tačne odgovore. Tako je na primer na pitanje koje je boje zastava Srbije, zemlje u kojoj živi, ona odgovorila „plavo bele“. Takođe, rekla je da je himna Srbije „Sveti Sava“.

Mnogi su komentarisali njeno učešće u kvizovima i rekli da ona treba da uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao neko ko je dao "najviše najglupljih odgovora ikada u nekom kvizu". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading