Dea u novoj godini sve obradovala: Mladena opet mogu da držim za ruku!

Autor:

Zabava

03.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Ðurđević, kojoj je autobus otkinuo ruku, posle čega je krenula njena mukotrpna borba za oporavak, obratila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram prvog dana nove 2020. godine i rešila da pokaže kako je ona započela ovu godinu.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Mladen Mijatović i Dea Đurđević

Naime, voditeljka je u novu godinu ušla u zagrljaju svog izabranika Mladena Mijatovića, a sa pratiocima je podelila emotivnu poruku koja je mnogima naterala suze na oči.

Ðurđevićeva je postavila fotografiju na kojoj se vidi da se ona i Mladen drže za ruke.

- Mi smo ovako započeli novu godinu. Volite se, grlite se, ljubite se, držite se za ruke. Sve može da nestane u sekundi, a mnogo truda i ljubavi je potrebno da se bar nešto od toga postigne. Verujte mi. Srećna vam Nova godina - napisala je Dea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Jan 1, 2020 at 12:22pm PST

Podsećamo da je Dea iza sebe ostavila tešku godinu, u kojoj je doživela saobraćajnu nezgodu, prilikom koje joj je autobus otkinuo ruku. Prošla je kroz bolne trenutke, ali uz pomoć lekara, brojnih terapija i puno ljubavi od svojih bližnjih uspela je da se oporavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading