TOTALNI OBRT: Roditelji Natinog muža uz mladence

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji novopečenog supruga Nataše Bekvalac Luke Lazukića, Radomir i Borka, zaprepastili su se kada su u Srpskom telegrafu pročitali kako njihova ćerka Ana Kalinić blati brata i njegovu izabranicu i rado su prihvatili da se sami izjasne po tom pitanju.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Naime, Radomir Lazukić je za Srpski telegraf istakao da se on i njegova žena raduju još jednoj unuci i da jedva čekaju da se mladenci vrate sa Ibice, te da su Lukinu sestru kritikovali zbog uvreda koje je na njihov račun iznela u javnost.

- Izgrdili smo ćerku i moja supruga i ja. Ne znamo što joj je to trebalo. Ana se nama pravdala da nije to izjavila. Verujem vam da jeste - iskren je bio gospodin Rade u razgovoru za Srpski telegraf.

- Ja sam otvorio viski, srećan sam zbog Luke i Nataše. Pijem viski u njihovu čast i sreću. Kako da ne budem srećan, dobiću još jednu unuku u martu. Ne mogu da dočekam i planiram da je vodim na put oko sveta - rekao je Lazukić stariji.

Lukin otac tvrdi da je upoznao snajku, kao i njenu porodicu.

- Upoznao sam Natašu, dolazila je kod nas više puta, i sa ćerkom je dolazila. A upoznao sam i priju Miru, znamo celu porodicu, i sestre Draganu i Kristinu, koje imaju po dvoje dece. Jako smo srećni zbog Lukinog izbora i svu sreću mu želimo - poručio je Radomir, koji je na kraju razgovora dodao kako je kivan zbog negativnih komentara koje je u javnost iznela njegova ćerka i kako ne želi da bilo šta kvari sreću njegove porodice zbog venčanja.

RepublikaFoto: www.instagram.com/bekvalceva
Luka Lazukić

Takođe se osvrnuo i na natpise kako su na svadbu potrošili čitavo bogatstvo.

- To što pišu da je svadba koštala 100.000 evra je čista glupost. Ni to ništa nije istina - zaključio je Radomir.

Podsećamo, nakon što su Nataša i Luka Lazukić u ponedeljak na Ibici izgovorili sudbonosno "da", mladoženjina rođena sestra Ana Kalinić kontaktirala je sa našom redakcijom kako bi raskrinkala brata.

- Lukina porodica neće Natašu ni na slici da vidi, a kamoli da prizna to venčanje. Luka je moj rođeni brat i patološki lažov, na svadbi nije bio niko od naše porodice, a od njenih su bile samo sestra i sestričina. On će proći kao Ljuba Jovanović - stoji u Aninoj poruci.

Foto: facebook.com/AngieBgd
Ana Kalinić i Luka Lazukić

Kalinićeva je i putem svog Fejsbuk profila vodila kampanju protiv brata i snaje iznoseći niz uvreda na njihov račun.

- Ono kad su se ku*ve lepile za mog bivšeg brata, za koga ceo Beograd zna da je patološki lažov, a verujući da su moje i nekretnine mojih roditelja - njegove nekretnine - pisala je Kalinićeva između ostalog na Fejsbuku.

Radomir je prokomentarisao i ćerkine navode da je Luka ostao bez stana i para.

- Istina je da su sve nekretnine na mom i imenu moje supruge. To je naše i naslediće moja deca. Oni ne daju nikakve izjave, zato novine i pišu svakakve cifre - kaže Lazukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading