Podigao ogromnu prašinu: Marko neće čestitati Luni Novu godinu?!

Autor: blic.rs

Zabava

24.12.2019

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su stavili tačku na romansu koju su započeli još boraveći u "Zadruzi". Kako se bliže praznici, mnogi su se pitali da li će bivši četitati jedno drugome.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Kada je Marko postavljeno to pitanje rekao je da "do tada ima dosta vremena, ali da joj svakako želi sve najbolje, čestitao joj ili ne". Ovo je podiglo ogromnu prašinu među njihovim fanovima, koji su podeljeni na pola. Naime, jedni smatraju da je ovako bolje, dok drugi i dalje navijaju za pomirenje. 

- Do Nove godine ima dosta vremena, pa ćemo da vidimo, ali svakako joj želim sve najbolje, pa čestitao joj praznike ili ne - glasi Markova izjava. 

Inače, Marko je nedavno u opširnoj ispovesti otkrio sve o vezi sa Lunom, osečanjima koje gaje i šansi za pomirenje. On je istakao da će oni teško ostati i prijatelji te da je siguran da do pomirenja neće doći ovoga puta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mina

24.12.2019 22:04

Opet ovaj sto ne voli novine ni instagram, prekidao Luni svaki intervju jer ih navidno ima previse. Decki svw nam je jasno korist je dvoje drugo ime.

Odgovori 2 24
Željko

24.12.2019 22:26

Marko izjavio da nema šanse za pomirenje i da preko toga ne može da predje. A preko čega ne može da predje nije naveo. Verovatno pijanka i neverstvo sa Gastozom.

Odgovori 20 3
Stojko

24.12.2019 22:59

U Zadruzi Luna nije mogla da spava bez Marka. Kada su izašli Luna nije mogla daa spava sa Markom. Marko joj ne bi dao da se napija i sa momcima razbija. Zato su stanovali odvojeno i vidjali se samo za vikend, ako treba da se pokažu da su kao bajagi zajedno.

Odgovori 19 3