Luna Đogani priznala šta joj je Marko priredio: "Najgore je kad te izdaju za sitno"!

Autor:

Zabava

12.12.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Zadruge 2, Luna Đogani je, odgovarajući na pitanja obožavalaca, otkrila nekoliko dosad nepoznatih informacija o odnosu sa emotivnim partnerom Markom Miljkovićem.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

Na pitanje šta je najromantičnije što joj je Marko priredio, Luna je dala neobičan odgovor.

- Bilo je dosta toga, ali moram da priznam, iako će mnogima to biti neobično, nedavno mi je kupio jedan lep kauč - izjavila je Đoganijeva za IDJTV.

- Kad sam kupila stan, mama ga je opremila i tu je bio jedan lep kauč, ali on nije bio dovoljno veliki da se opružiš na njemu i uživaš dok gledaš TV. Trebalo mi je nešto udobnije. Marko se složio sa tim i bio je prva osoba koja je promenila nešto u mom stanu. Kupio mi je jako lep kauč sa kog nikad ne želim da ustanem. Savršeno se uklopio u moj stan. Ne želim da dam neki kliše odgovor da me je izveo negde. Ovo je nešto što je meni bilo slatko, lepo i pažljivo.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Luna sa Markom

Odgovarajući na ostala pitanja, pevačica je priznala da bi novopečenom dizajneru oprostila prevaru.

- Nikada ne bih oprostila izdaju, ali ne u smislu prevare, nego kada te neko proda za sitno. To nikada ne bih mogla da oprostim partneru, da me proda za nešto što nije vredno i brzo prođe u životu. Za mene je ljubav mnogo jača i veća od svih tih materijalnih stvari koje se potroše i prođu - bila je jasna Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

12.12.2019 14:09

Najbolje joj je kad je izdaju za krupno.

Odgovori 18 1