Novopečeni bračni par će dobiti naslednika! Veljko: Rodiće se Željko Ražnatović drugi put!

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zabava

27.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana nakon spektakularne svadbe Bogdana i Veljko Ražnatović saznali su da će postati roditelji dečaka, a oko imena nije bilo mnogo dileme, pa će se budući naslednik zvati Željko, po pokojnom suprugu Svetlane Ražnatović, o čemu je Srpski telegraf nedavno prvi pisao u slučaju da Bogdana čeka dečaka!

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic_star
Bogdana i Veljko...

Radost porodice Ražnatović se uvećava iz dana u dan. Utisci nakon venčanja koje se održalo 24. novembra u Beogradu još se nisu slegli, a stigla je prelepa vest za novopečeni bračni par. Bogdana Ražnatović je nakon redovnog lekarskog pregleda dobila rezultate prednatalnog, testa koji je radila pred venčanje, a rezultat je pokazao da nosi dečaka.

- Bogdana je bila izložena velikom naporu nekoliko dana pred svadbu, a i na sam dan venčanja, pa je otišla na redovan pregled kako bi utvrdila da li je sa bebom sve u redu - otkriva za Srpski telegraf izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje kako je Cecina snajka, nakon provere opšteg stanja trudnoće, dobila rezultate prednatalnog testa za utvrđivanje pola deteta:

- Veljko i Bogdana sa nestrpljenjem su čekali da saznaju pol bebe i konačno im se ukazala prilika za to.

RepublikaFoto: e-stock
Veljko i Bogdana...

Na veliku radost bračnog para Ražnatović, rodiće se naslednik, a oko imena nije bilo mnogo dileme.

- Svi u porodici su želeli da Bogdana rodi muško. Na ovaj način Veljko će obnoviti uspomenu na tragično nastradalog oca Željka Ražnatovića Arkana - ističe naš izvor.

- Nije bila tajna da će ukoliko dobije sina, mladi Ražnatović svom nasledniku dati ime po pokojnom ocu, ali do sada nije bilo pouzdanih informacija šta Ražnatovićka nosi. Više nema dileme, a mali Željko stiže kao pojačanje u poznatu porodicu.

RepublikaFoto: youtube.com/radovan džeko
Željko Ražnatović Arkan...

Muško, mama! Boca će roditi malog Željka, vikao je radosni Ražnatović

Buduća baka Svetlana i tetka Anastasija, nakon roditelja, prve su saznale vest da Bogdana nosi dečaka.

- Ceca i Anastasija saznale su za predivnu vest putem telefona. Svetlana se javila, a Veljko je povikao: "Muško, mama! Boca će roditi malog Željka!" Folk diva je od sreće kriknula, a onda je vezu preuzela buduća tetka Anastasija, koja je čestitala budućim roditeljima: "Čestitam, dragi moji roditelji! Tata nas sigurno posmatra i preponosan je! Ljubi mi Bogdanu!" - otkriva izvor blizak porodici.

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Ceca Ražnatović...

Kako bismo proverili navode, stupili smo u kontakt sa budućim tatom, a on nam je potvrdio da na svet stiže mali Željko Ražnatović.

- Rodiće se Željko Ražnatović, drugi put - izjavio je presrećni Veljko za Srpski telegraf.

Nema sumnje da sve lepši dani stižu za folk divu Svetlanu Ražnatović i njene bližnje i da će nakon svadbe porodice Rodić i Ražnatović morati da pripreme još jedno spektakularno veselje.

Foto: e-stock/Stanislav Nedelja

Tata bi bio ponosan na mene

Veljko Ražnatović još kao mali ostao je bez oca Željka, a nedavno je za domaće medije otkrio da smatra da bi ga preminuli roditelj podržao u njegovom izboru da se bavi boksom.

- Iskreno, mislim da bi moj otac najviše voleo da sam ja neki diplomata, magistar ili tako nešto. Smatrao bi da mi je pametnije da završim tri fakulteta, ali takođe ne sumnjam da bi bio krajnje ponosan na mene. Koji otac ne bi bio? Mene tek čeka veliki trijumf - priznao je mladi Ražnatović.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Živeće u vili na Dedinju

Javnost bruji o brojnim detaljima vezanim za venčanje Bogdane i Veljka Ražnatovića, a mnogi su se pitali gde će novopečeni bračni par sada živeti.

Bogdana i Veljko su, naime, odlučili da će nakon svadbe nastaviti život u vili Ražnatovića na Dedinju, gde su pre godinu dana započeli zajednički život.

Naslednica porodice Rodić uselila se u dom mladog Ražnatovića, u kome on živi sa majkom Cecom i sestrom Anastasijom, krajem prošle godine, a čitava porodica je s oduševljenjem prihvatila novu ukućanku, koja će za šest meseci na svet doneti sina Željka.

Foto: e-stock/Stanislav Nedelja

Ceca: Željko je i dalje sa nama

Ceca Ražnatović prisetila se pokojnog supruga Željka gostujući nedavno u emisiji "Magazin In".

- Željko je tu i dalje sa nama, prosto, deo je naše porodice i naravno da ću ga ja uvek pominjati. On je uvek znao šta ja volim i to me je uvek čekalo na stolu - rekla je folk diva i dobila veliki aplauz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading