Pripreme svadbe su u punom jeku! Danijela Rodić direktno sa pijace ugostila naše novinare: Danas radimo, a sutra ćemo da se veselimo!

Autor:

Zabava

23.11.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u rodnom mestu Veljkove mlade bio veliki broj estradnih novinara koji su želeli da isprate kako teku pripreme svadbe u porodici Rodic. Srpski telegraf je u Titel stigao skoro istovremeno sa Bogdaninom majkom Danijelom, koja je dovezla hladnjaču i pokazala da se ni ovaj dan nije skoro uopste razlikovao od prethodnih iako sutra udaje cerku.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com/danijela.rodic.750
Danijela Rodić

- Bila sam na pijaci kao i obično i sada krećem sa pripremama, Bogdan takodje. Mi smo vredna porodica i navikli smo da radimo. Sutra ćemo da se veselimo, a ujutru dočekujemo svatove- rekla je Danijela Rodić za Srpski telegraf.

Majka Cecine snajke kaže da su je danas njene kolege, prodavci na mirijevskoj pijaci pitali o sutrašnjoj svadbi i da ih je veoma zanimalo kako je zamišljeni svadbeni dan, a njoj to nije smetalo. 

- Ljudi su znatiželjni, kao na pijaci, ne kaže se tako džabe. Prodavci na tržnici u Mirijevu znaju Bogdanu , a i Veljka su upoznali jer je do proletos ona tamo pomagala vikendom. Mi smo ponosni sto su naše ćerke, sve tri, ne samo Bogdana izrasle u zdrave osobe koje će ako bog da uskoro imati i svoje porodice, mada krenulo je od najmlađe- kaze Danijela dok njen osmeh krase prekrasni nizovi belih zuba. Gospođa Rodić pustila nas je na posed, ali je zamolila da minimalno fotografišemo jer njenoj porodici ne prija medijska pažnja.
RepublikaFoto: e-stock
Bogdana i Veljko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading