PORADI NA PEVANJU: Đoganijeva objavila snimak sa nastupa, a njen komentar će joj dugo odzvanjati u glavi!

Autor:

Zabava

13.10.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je sinoć imala nastup nakon kojeg su ostali doživljaji onih koji su prisustvovali i mnogo komentara na društvenim mrežama. Jedni su pozitvni, a ima i negativnih. Sve u svemu, Đoganijeva ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Sa nastupa koji se održao sinoć, detaljno su pregledani komentari koje su ljudi ostavili pored snimka koji je Đoganijeva postavila na svom Instagram profilu. 

Komentari su uglavnom pozitivni, a mnogi su komentarisali da Đoganijeva ima harizmu koja se oseća u vazduhu, a to se može doživeti samo uživo. Ipak, pronašao se i jedan sugestivni komentar u kojem piše da Luna mora da radi na svom pevanju. 

Činjenica je da je Luna odnedavno u ovom poslu i zato joj treba dati vremena, a boju glasa ne treba komentarisati, jer to je stvar ukusa.  

Foto: instagram.com/luna_djogani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sava

13.10.2019 17:06

Činjenica je da je Luna odnedavno u ovom poslu i zato joj treba dati vremena, a boju glasa ne treba komentarisati, jer takvu vrišteću boju glasa nema niko na estradi. Ali Luna je lenština i neće da vežbaa ni otvaranje usta, a o pevanju nema ni reči.

Odgovori 21 2
MladenBg

13.10.2019 17:25

Ala je debela sineeeeeeeeeeee! Pa jos ne zna da peva..... jaoooooooo ko placa da to gleda...... uzas

Odgovori 22 3
Dera

13.10.2019 18:23

Anabela je najveća otvaračica usta na Balkanu. Luna je najveća otvaračica usta samo na Balkonu svome.

Odgovori 18 3
Dina

27.10.2019 14:02

Toliko je jjaka i omiljena d ne možete ni dje dotaknete..... Luna napravila si haos. Svi su oduševljeni. gazde se otimazu za tvoje nastup.... Krcat klub..... Oduševila si sve.... Nastavi tako , pčuna podrška.