Pokušala da se ubije pre par dana, a sada ju je zadesila nova tragedija: Preminuo otac Dunje Ilić

Autor: Alo.rs

Zabava

24.09.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Ilić, otac Dunje Ilić preminuo je 21. saptembra.

Foto: youtube.com/printscreen
Dunja Ilić

Ovu informaciju potvrdio je pevačicin PR tim.

- Dunjino stanje je sada stabilno, ali njen otac Jovan Ilić - preminuo je 21. septembra. Dunja Ilić, kao i porodica, neće biti dostupni za komentar i bilo kakve dalje izjave. Molimo za malo razumevanja u ovako teškim životnim situacijama - glasilo je obaveštenje Dunjinog tima.

Jovan Ilić je nekadašnji vlasnik firme „Eltim“ koja je bankrotirala 2009. zbog blokiranog računa i duga od oko 1,7 milijardi dinara. Sa polica je iste godine povučena tehnička roba, a na više od 30 radnji je stavljen katanac.

Foto: instagram.com/ddunia_
Dunja Ilić

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Dunja Ilić je sebi pokušala da oduzme život, kada je popila lekove nakon čega je završila u bolnici.

Pevačicu je u petak iza ponoći pronašla italijanska policija koja je došla po anonimnoj prijavi. Dunju su zatekli u besvesnom stanju, a odmah su alarmirali i hitnu pomoć koja je izašla na lice mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading