Biće haos u najluksuznijoj vili kad se on pojavi: Zmaj ulazi u "Parove" pravo iz zatvora!

Autor:

Zabava

17.09.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Parova"i jedan od miljenika naroda Zmaj od Šipova, kako upućeni tvrde, biće deo rijalitija "Parovi 8", i to pravo iz zatvora dolazi u vilu! Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, nakon što je pušten iz pritvora, odmah ulazi u vilu "Parova"! Sudija Osnovnog suda Željko Cegar ukinuo je Iliji pritvor pošto se on obavezao da će se redovno javljati u sud.

RepublikaFoto: printscreen/TVhappy
Zmaj od Šipova

Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Zmaj je spreman da uđe u novu sezonu "Parova", gde će detaljno opisati boravak u zatvoru i otkriće još mnogo toga vezanog za zatvorski život. Ilija se sa čelnim ljudima Hepi televizije već sve dogovorio i oni su mu izašli u susret da izlazi na dane kad treba da se javi u sud.

- Zmaj je jako zanimljiva ličnost. Mnoge zanima kako je protekao njegov boravak u zatvoru, pogotovo što je on čovek iz naroda i što su mu te stvari strane. Nakon što je pušten iz pritvora, došao je kod nas na razgovor i mi smo mu maksimalno izašli u susret i dopustili mu da prema sudu obavlja sve dužnosti koje ima. Što znači da će se Ilija u pratnji našeg obezbeđenja redovno javljati sudu - rekli su nam ljudi bliski Hepi televiziji.

Neću dozvoliti da me omladina za***ava u vili!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zmaj od Šipova

Zmaju se nikako nisu svideli zatvorski dani, pa je otkrio da će od sada voditi računa šta radi i da nikada više sebi neće dozvoliti da završi na robiji.

- Obećavam i dajem junačku reč da ću dolaziti redovno u sud, a ako ne dođem, kaznite me 100 puta strože - rekao je Zmaj i dodao da jedva čeka da uđe u vilu.

- Presrećan sam što ću opet ući u rijaliti, jedva čekam da upoznam one lepe devojke, a sa muškim svetom ću se obračunati kako znam. Imam mnogo toga da kažem. Poželeo sam Beograd i kamere. Strašne stvari sam preživeo, zatvor je opasno mesto. Nedajbože nikom - rekao je Zmaj od Šipova i otkrio da neće dozvoliti da ga omladina za***ava u vili.

Podsećamo da se Grahovcu sudi zbog nanošenja telesnih povreda Stanku Savičiću, koga je, prema optužnici, udario čekićem u glavu. Duško Tomić, advokat Ilije Grahovca, izjavio je da je zadovoljan odlukom suda. U pitanju je greška, možda čak i moja zbog neodazivanja na poziv. U karijeri nisam video ovoliko policajaca u sudnici, a u pitanju je krivično delo telesna povreda - objasnio je Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading