Biće njihovih golih slika svuda: Ana i David započinju novi biznis!

Autor:

Zabava

22.08.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević u nekoliko navrata najavljivali su pokretanje novog biznisa.

Foto: instagram.com/___californication
Ljuba ih razotkrila... Ana i David

A sinoć je Ljuba Pantović progovorila o poslu koji započinje ovaj ljubavni par dok je gledala snimak svoje žestoke svađe sa Davidom Dragojevićem:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović

- On je imao problem sa mnom, jer sam počela da iznosim informacije o njemu. Ovo je meni simpatično. Dva debila se uhvatilii pod ruku, pa grakću. Ovaj pobeže od lakiranja nokitiju, ovaj drugi će sa svojom devojkom Anom da započne biznis, a to je skidanje putem video-poziva za novac. Možda je to izbilo iz gej kluba u Barseloni, to su neke moje informacije. Ja ću prva da platim, da skinem te slike i stavim na bilbord da im pomognem, jer vidim da imaju krizu identiteta i krizu novčanika, biću humana i pomoći ću im - prokomentarisala je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelka

22.08.2019 11:59

Gole slike. Goli video klipovi. Goli filmovi.

Odgovori 16 1
Dera

22.08.2019 12:48

Najviše se zaradjuje na snimanju porno filmova. Nekoliko hiljada evra dnevno. To će oni snimati. Najbrža a najlakše zaradjena gotovina.

Odgovori 11 3