THCF vas čeka 13. jula na festivalu Ulaz, a Republika vam poklanja 10 x 2 ulaznice za ovaj spektakl!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

09.07.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo poznatu grupu THCF, na snimanju spota za novu pesmu pod nazivom "Za njom", koju će svi posetioci moći premijerno da čuju 13. jula na otvorenom prostoru Beogradskog sajma. A što je najbolje od svega, portal Republika.rs je za vas obezbedila 10 x 2 karte za Festival, što znači - zagrejte prste i brzo - šaljite mejlove!

Foto: Promo foto

Sve što je potrebno je da počev od ovog trenutka pošaljete svoje ime i prezime i broj telefona na imejl-adresu: marketing@srpskitelegraf.rs - najbržih 10 čitalaca/čitateljki očekuju po dve ulaznice za ovaj spektakl.

Što se tiče same grupe THCF, već je poznato da ovi momci gde god se pojave podignu atmosferu do usijanja, te verujemo da će i ovaj nastup na Ulaz festivalu biti za pamćenje.

Pored THCF-a, na IDJTV bini 13. jula, nastupiće Coby, Senidah, Corona i Rimski, Marlon Brutal, Connect, kao i DJ-evi Prema i Mike Ride.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading