Ovo je istina o mentorstvu Jelene Karleuše u "Zvezdama Granda": Kandidat odlučio da progovori o svemu!

Autor: Telegraf

Zabava

27.06.2019

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač Valentino Perutina promovisao je svoju prvu pesmu "Solo". Valentino je priznao da ima tremu, jer su brojne kolege poput folk zvezde Bobana Rajovića, pevačice Goge Sekulić, Nenada Marinkovića Gastoza i mnogih drugih, došle kako bi ga podržale.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Valentino Perutina tokom takmičenja u "Zvezdama Granda"...

- S obzirom koji su svi gosti tu večeras, velika je trema, zato što su svi oni po 20 godina na estradi, treba opravdati na svim aspektima ovu promociju i mene kao izvođača - rekao je Perutina kome podrška kolega znači puno.

Perutini je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", mentor bila Jelena Karleuša, a o saradnji sa njom pevač ima samo reči hvale.

- Jelena je divan čovek, bez obzira na sve što se izdešavalo njoj u zadnjih pola godine. Majka je svakome nešto najdraže na svetu, ali se ona posvetila svima nama, dala nam je svoj maksimum. Bila je uvek pozitivna, i u savetima i u kritikama, nije bila gruba - rekao je pevač.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Jelena Karleuša...

Perutinu je još u takmičenju podržavao Aca Lukas, ali podrška ne manjka ni sada kada je prvi singl ugledao svetlost dana.

- Aca je kralj, mi njega svi volimo i on je u nekom, da tako kažem, "divljem stilu". On me je uvek podržavao, još u takmičenju, a sada i privatno - zaključio je Valentino.

Perutina se u "Zvezdama Granda" istakao pesmama Saše Matića i glasom koji neverovatno podseća na pevačev, pa Valentnovu prvu pesmu "Solo" potpisuje upravo Matić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miško

27.06.2019 16:31

O svemu pišete a o njegovom plasmanu u Zvezdama Granda ništa.