Da li se sećate plastične Mimi koja je u rijalitiju osvojila 50.000 evra? Mnogi je nisu voleli, a evo čime se ona danas bavi!

Autor: Espreso

Zabava

16.06.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Mimi Đurović 2008. godine pobedila je u "VIP Velikom bratu". Posle rijalitija, Mimi se vratila u Crnu Goru gde je nastavila svoju kreatorsku karijeru.

RepublikaFoto: youtube.com/radiobanatlink
Mirjana Mimi Đurović...

Iako se sa njom u rijalitiju takmičilo dosta pozantijih ličnosti poput Milića Vukašinovića i Katarine Ostojić Kaje, Mimi je bila prva žena koja je u rijalitiju osvojila 50.000 evra.

U međuvremenu je pokušala da se oproba i kao pevačica, ali nije joj pošlo za rukom. Mimi danas živi u rodnom Nikšiću, udata je i ima dete, a još uvek ima i svoj kozmetički salon.

Nedavno se vratila voditeljskom poslu, pa tako već neko vreme vodi jednu emisiju.

- Ne bih da pričam o silikonima. Ja sve radim što me čini srećnom - pričala je Mimi kada je bila popularna zbog učešća u rijalitiju.

Foto: youtube.com/radiobanatlink
Mimi...

Javnost je isprovocirala iskrenom izjavom o novcu koji je dobila kao deo pobedničkog plasmana u rijalitiju.

- Nisu to prve velike pare koje sam zaradila. Sada sam videla da ne pobeđuju samo oni ljudi kojima je potrebna finansijska pomoć. U početku sam mislila da će novac uzeti neko kome je potreban, ali sada vidim da nije tako - rekla je Đurovićeva pa navukla bes svih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading