Milan Popović čeka trećeg sina!

Autor:

Zabava

04.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj bakra Milan Popović, kako Srpski telegraf saznaje, čeka trećeg sina sa svojom partnerkom Bojanom (25). Njih dvoje već imaju jednog sina, kojem je Bojana dala ime baš po ocu - Milan. Popović je od početka njihove veze imao samo reči hvale za lepu Beograđanku, pa je tako svojevremeno otkrio kako su se on i Bojana upoznali i koliko se vole.

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Popović...

- Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu pre nešto više od četiri godine. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 25 godina, oštroumna je, snalažljiva i uvek spremna na šalu - rekao je ponosno biznismen i dodao kako je ona prava žena za njega, puna ljubavi i razumevanja.

- S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako da budu hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno - rekao je jednom prilikom Milan.

Nema sumnje da između Milana i Bojane vlada prava ljubav, te da sa velikom radošću iščekuju njihovo treće, a Bojanino drugo dete. Kako je kralj bakra poznat kao galantan čovek, posebno kada su njegova deca u pitanju, ne sumnjamo da će i ovoga puta napraviti veliko slavlje kada se lepa Bojana porodi.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Popović...

Podsećanja radi, Milan je od prvog trenutka izjavljivao da su Bojana i on stvoreni jedno za drugo i nije krio sreću kada je prvi put saznao da će mu ona roditi dete. Tada, pre dve godine, izjavio je:

Već imaju jednog sina, kojem je Bojana dala ime baš po ocu - Milan

- Srećan sam i jedva čekam taj ceo proces ranog odgajanja deteta. Naše dete začeto je jer je to božji blagoslov, a i Aleksandru će biti mnogo zanimljivije ako bude odrastao uz još jednog ili dva dečaka, može i devojčica.

Severina Kojić i Milan su nakon dvogodišnje veze stavili tačku na svoju ljubav, a njih dvoje imaju šestogodišnjeg sina Aleksandra. Severina se u septembru 2015. godina udala za 15 godina mlađeg fudbalskog menadžera Igora Kojića. Oni još nemaju dece.

Foto: Privatna Arhiva

Patrijarh uručio Milanu orden Svetog Save

Milan Popović dobio je orden Svetog Save, koji mu je lično uručio patrijarh Irinej zbog humanitarnih dostignuća. Ovo odlikovanje srpski biznismen dobio je zbog toga što pomaže projekte koje realizuje srpska društvena zajednica kada su u pitanju deca, stara i nemoćna lica. Takođe, Popović je pomogao izgradnji Hrama Svetog Save. Novčana sredstva je dao takođe za obnovu manastira Hilandar, a pomogao je druge projekte koje srpska crkva realizije. Inače, orden Svetog Save jedno je od najstarijih odlikovanja u Srbiji, a Srpska pravoslavna crkva ga uručuje ustanovama, institucijama i pojedincima za učešće u kreativnim, humanitarnim i građevinskim aktivnostima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

04.06.2019 10:40

Čestitam! Puno zdravlja želim svima.

Odgovori 13 0
Dera

04.06.2019 12:39

Bravo! Da su živi i zdravi!